cresk is een full-service grafisch ontwerpstudio pur sang. Wij zijn toonaangevend in uniek logo ontwerp, huisstijl ontwikkeling en effectieve merk- en bedrijfsidentiteiten, voor commerciële, culturele en non-profit instellingen in zowel binnen als buiten Nederland.

Visie & motivatie

Ons werk onderscheidt zich met eenvoud en kernachtig design. Bedreven, enthousiast, eigenzinnig en professioneel. Het vertalen van een heldere boodschap in een bijzonder project. De kern raken is waar het om draait. Duidelijke oplossingen verpakt in een verhelderend product. Het resultaat van inzicht, goede samenwerking én bovenal liefde voor het vak. Het liefst zo creatief, eigentijds en origineel als mogelijk.

Filosofie & werkwijze

De ruggengraat van onze bezieling is de unieke swing waarmee we opdrachtgevers keer op keer verrassen. Met rake klappen… in de positieve zin welteverstaan. Niet met hapklare brokken van een twijfelachtig allooi. Maar met een concept en vormgeving van een hoger niveau. Telkens weer met nét iets nieuws en iets persoonlijks. Korte communicatielijnen en een duidelijke briefing dienen als basis van waaruit onze creatieve processen worden begeleid. Een doordacht concept in de vorm van een beeldmerk. Een effectieve huisstijl die de juiste doelgroep raakt én uw concurrenten onaangenaam verrast. Geen uitgekauwde templates die de puurheid van je identiteit verdoezelt. Maar de ideale combinatie van herkenbaarheid en functionaliteit. Optimaal, ambitieus en vooral realistisch.

Referenties

We hebben gewerkt aan zowel internet, web casting en multimedia projecten – Philips, Fortis, KLM Cargo, HEMA, BOL – als voor reclamebureaus, televisieprogramma’s, media bedrijven en omroepen – Endemol, SBS6, TROS VARA en VPRO. In de loop der jaren resulteerde dit in diverse publicaties op allerlei uiteenlopende gebieden en verscheidene awards. Zowel op het gebied van grafisch ontwerp en design voor merkidentiteiten als unieke en tijdsloze logo ontwerpen. Vanuit verschillende posities, in samenwerking met verscheidene partners werken we sinds 1994 voor een gevarieerd soort opdrachtgevers. Een greep uit ons portfolio:

TNT Post, De Telefoongids, IT Commercie, Fortis, Elsevier, Albert Heijn, Coca Cola Nederland, Colruyt, Edah, Hallmark, Profile Tire Center, Ministerie van Verkeer en Waterstaat, European Association of Zoos and Aquaria, Iams & Eukanuba, Sterrencast, AD Sport, CAE Global Academy, Arke, Holland International, ZD-Net, ING, Postbank, SNS Bank, Business Class, Hunter Douglass Group, GWK, Compaq, EuroClix, en inmiddels vele anderen.